Burnaby

Brittiläisessä Kolumbiassa Vancouverin suurkaupungin kupeessa sijaitseva Burnaby on loistoesimerkki koulupiiristä, jossa vaihto-oppilaalle on tarjolla lähes rajattomasti erilaisia vaihtoehtoja. Burnabyssa voit täyttää lukujärjestyksesi mitä moninaisimmilla oppiaineilla aina robotiikasta fitnessohjaukseen ja filminteosta lakiopintoihin. Koulut ovat akateemisesti korkeatasoisia ja opintoihin panostavat oppilaat pääsevät halutessaan ottamaan osaa korkeatasoisiin AP-kursseihin.

Burnabyn ainutlaatuinen sijainti mahdollistaa myös harrastuksia, joita et Suomessa ihan joka paikkakunnalta löydä! Brittiläinen Kolumbia on kuuluisa jylhistä vuoristaan ja tarjoavat aktiiviselle nuorelle upeat laskettelumahdollisuudet. Koulujen joukkueet puolestaan ovat korkeatasoisia ja niiden kautta pääset harrastamaan esimerkiksi rugbya, jalkapalloa, lentopalloa tai vaikka ultimatea!

Hakuaika kaudelle 2020 on auki ja syksy on paras aika hakea! Halutuimmat koulupiirit täyttyvät ensimmäisinä, joten nyt kannattaa olla aktiivinen!

Tilaa esite tai lähetä hakemuksesi pian, sillä halutuimmat koulupiirit täyttyvät ensimmäisinä!