Maple Ridge

Maple Ridge on Brittiläisessä Kolumbiassa sijaitseva noin 80 000 asukkaan piirikunta ja sijaitsee noin 45 kilometriä Vancouverista itään, tehden siitä esikaupunkialuetta. Maple Ridge on kaunista seutua ja sijaitsee Fraserjoen ja Kalliovuorten välissä. Tämä ainutlaatuinen ympäristö mahdollistaa monia harrastuksia ja vapaa-ajan aktiviteetteja. Monet Brittiläisen Kolumbian laskettelukeskuksista sijaitsevat Maple Ridgen lähistöllä.

Kauniiden maisemien lisäksi Maple Ridgellä on toki paljon muutakin tarjottavaa. Kaupungista löytyy muun muassa monia puistoja, joissa pääsee rentoutumisen lomassa nauttimaan niissä aika ajoin järjestettävistä tilaisuuksista aina ratsastusshowsta konsertteihin. Näiden lisäksi Maple Ridgessä on useita museoita, peli- ja viihdekeskuksia sekä ympäri vuoden järjestettäviä erilaisia tapahtumia.

Alueen high schooleissa pääset haastamaan itsesi haluamallasi tavalla. Oppiaineissa on mistä valita ja harrastusmahdollisuuksia löytyy. Perinteisempiä lajeja kuten koripalloa, lentopalloa, jalkapalloa tai rugbya voit harrastaa useammassakin koulussa ja jos haluat haastaa itsesi erikoisemmilla lajeilla, voit toki pyrkiä esimerkiksi koulun lacrosse- floorball- tai ringettejoukkueeseen! Maple Ridgessä yhdistyy mukavasti pienen kaupungin rauhallisuus suuren kaupungin sykkeeseen. Vancouverin läheisyys antaa paljon mahdollisuuksia kaupunkimatkailuun ja shoppailuun kun taas lähtemällä päinvastaiseen suuntaan saat kokea jylhän ja kesyttömän Brittiläisen Kolumbian.