Sea to Sky

Sea-to-Sky on ehdottomasti yksi suosituimmista kohteista Kanada Premium-ohjelmassa. Sea-to-Sky täyttyy koulupiireistä usein ensimmäisenä ja se ei ole ihme, sillä se on erityisesti talviurheilusta pitävälle nuorelle rajattomien mahdollisuuksien paikka. Whistlerissä järjestettiin vuoden 2010 talviolympialaiset ja se antaa kuvan talviurheilun puitteista!

Sea-to-Sky alueena alkaa heti Vancouverin miljoonakaupungin pohjoispuolelta ja seurailee Sea-to-Sky Highwayta Squamishista aina Whistlerin läpi Pembertoniin. Squamish sijaitsee Howen salmen kärjessä, kun taas Whistler ja Pemberton sijaitsevat jylhien Kanadan Kalliovuorten lomassa. Alue sijaitsee vain reilun tunnin matkan päässä Vancouverin miljoonakaupungista ja Brittiläinen Kolumbia antaa upealla luonnollaan vierailijoille paljon nähtävää ja koettavaa. Monelle tulee yllätyksenä se, että Sea-to-Sky on itse asiassa Helsinkiäkin etelämpänä. Tyynen valtameren läheisyys ja sijainti tarkoittavat lämpimiä kesiä ja leutoja talvia, jotka yhdistettynä lähes rajattomiin harrastusmahdollisuuksiin tarjoavat tilaisuuden ainutlaatuiseen kokemukseen Kanadassa.

Sea-to-Sky on helppo mieltää vain hienoksi paikaksi lasketella, mutta se on myös niin paljon muuta. Korkeatasoiset koulut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet mykistävän kauniin luonnon ohella ovat omiaan luomaan ympäristön, jossa aktiiviselta nuorelta ei lopu tekeminen kesken ja hän saa vaihtovuotensa aikana kokea kaiken, mitä Brittiläinen Kolumbia voi tarjota.

Harrastusmahdollisuuksiltaan Sea-to-Sky:n erikoisuuksia ovat luontaisesti laskettelu ja muut talviurheilulajit. Muita alueella tarjolla olevia aktiviteetteja ovat mm. vuoripyöräily, lohikäärmesoutu, kiipeily ja vaellus, joista kaikkiin löytyy upeat puitteet. Harrastusmahdollisuudet eivät toki lopu tähän, vaan kuten nimikin jo sanoo, vain taivas on rajana.

Jos kiinnostuit Sea to Sky:sta, jätä hakemuksesi tästä!