Victoria

Brittiläisen Kolumbian pääkaupunkia Victoriaa ei turhaan kutsuta Kanadan Eurooppalaisimmaksi kaupungiksi. Vancouver Islandilla sijaitseva kaupunki on sijainniltaan ainutlaatuinen ja nauttii sen ansiosta miellyttävän leudosta säästä. Talvisinkin lunta tulee harvoin ja Victoriassa pystyy sen ansiosta harrastamaan kesälajeja ympäri vuoden. Sijainnista tekee ainutlaatuisen myös se, että Victoriasta on yhtä pitkä matka Yhdysvaltain Seattleen kuin Vancouveriinkin ja molempiin pääsee kätevästi lautalla.

Tunnelmaltaan Victoria on hyvin brittiläinen – arkkitehtuuri on upeaa, kaupunki on ainutlaatuisen kaunis ja kaduilla kävellessäsi aistit kaupungin kulturellin eurooppalaisen ilmapiirin. Kouluista luova nuori löytää hyvät mahdollisuudet sekä taideaineille että korkeatasoisen musiikinopetuksen. Harrastusmahdollisuuksiltaan Victoria on ainutlaatuinen ja edellä mainittu leuto ilmasto on omiaan mahdollistamaan kesälajien harrastamisen.

Ainutlaatuinen sijainti ja Victorian eurooppalainen tunnelma yhdistettynä korkeatasoisiin kouluihin tekevät Victoriasta houkuttelevan kohteen kansainvälistymisestä haaveilevalle nuorelle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Victoriasta!