Miksi valita Sun experience

Organisaationa SUN experience kokee eroavansa edukseen suurien organisaatioiden rinnalla. Olemme täysin suomalainen vaihto-oppilasohjelmamatkoja välittävä yritys. Kaikki Yhdysvalloissa toimivat vastaanottavat organisaatiot ovat CSIET:n hyväksymiä voittoa tavoittelemattomia organisaatioita ja kaikki tahot joiden kanssa toimimme noudattavat kunkin kohdemaan opetusministeriöiden asettamia säädöksiä sekä toimivat vaihto-oppilastoimintaa valvovien instanssien alaisuudessa.

Olemme erikoistuneet kohdemaissamme toimiviksi todettuihin kohdemaihin ja ohjelmakokonaisuudet on suunniteltu kokemuksemme pohjalta kattaviksi ja monipuolisiksi. Rajoitettu paikkamäärä ohjelmissamme takaa mahdollisuuden jokaisen nuoren huomioimiseen.

SUN experience arvoihin kuuluvat rehellisyys ja avoimuus, mikä antaa parhaat lähtökohdat yhteistyölle. Panostamme vaihtovuosiajatuksen ydinasiaan, eli siihen mitä vaihto-oppilasvuosi oikeasti tarkoittaa ja millaisin odotusarvoin hakuprosessiin lähdetään. Onnistunut vaihtokokemus rakentuu monista aineksista: Hauskoista tilanteista, uusista kokemuksista ja ihmisistä, kielitaidon kehittymisestä, haasteista sekä itsensä ylittämisestä oman mukavuusalueen ulkopuolella.

SUN tiimi tulee parhaansa mukaan rohkaisemaan ja tukemaan oppilaitaan ennen vaihtovuotta ja sen aikana, koska toiseen kulttuuriin sopeutuminen ja oman kontaktiverkoston luominen ei ole itsestäänselvyys. Valmennamme asiantuntevasti sekä vaihtoon lähtevän nuoren, että tämän vanhemmat ennen vaihtovuoden alkua. Vaihtovuosi on koko perheen yhteinen projekti ja toivommekin, että myös vanhemmat ovat mukana vaihtovuoden suunnittelussa tapaamisesta tai puhelinhaastattelusta lähtien.

Annamme sijoitustakuun - jos sijoituspaikkaa ei jostain syystä löydy, saa oppilas kaikki maksamansa rahat takaisin.

Tavoitteemme on selkeä: tukea nuorta kohti kasvattavaa ja ikimuistoista vaihtovuosikokemusta.

SUN tiimi